Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Εθνικής 6-8 Μαίου(Πρόγραμμα B’ Γύρου)

Το τριήμερο 6-8 Μαϊου η Ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Σύρου θα παρευρεθεί στο κολυμβητήριο του Γέρακα για την συμμετοχή της στο Β΄ Γύρο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

no syrou water polo 2010

 

Η βαθμολογία των ομάδων του Νοτίου Ομίλου μετά τον Α΄Γύρο που έγινε στις αρχές Μαρτίου είναι:

1. Ηλιούπολη 12

2. Σύρος 9

3. Μεσόγειος 6

4. Γέρακας 3

5. Ρέθυμνο 0

Το πρόγραμμα του τριημέρου για τον Β’ Γύρο:

 

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΕΡΑΚΑ 

1η αγωνιστική Παρασκευή 6/5/11

ΩΡΑ: 20:30 ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΩΡΑ: 21:30 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

2η αγωνιστική Σάββατο 7/5/11

ΩΡΑ: 12:30 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΩΡΑ: 13:30 ΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ – ΝΟ ΣΥΡΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 7/5/11

ΩΡΑ: 18:00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.

ΩΡΑ: 19:00 ΝΟ ΣΥΡΟΥ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

4η αγωνιστική Κυριακή 8/5/11

ΩΡΑ: 09:30 ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. – ΝΟ ΣΥΡΟΥ

ΩΡΑ: 10:30 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

5η αγωνιστική Κυριακή 8/5/11

ΩΡΑ: 15:30 ΝΟ ΣΥΡΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(ΚΟΛ/ΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ΩΡΑ: 18:00 ΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.

 

 

Στην Τελική φάση (24-26 Ιουνίου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (Βόριος και Νότιος,σύνολο 6), ενώ η τελευταία ομάδα (6η) κάθε Ομίλου, υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία (σύνολο 2). Στην Α2 Εθνική κατηγορία ανέρχονται οι 2 πρώτες ομάδες. 

 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον Β’ Γύρο η ομάδα του ΝΟΣ έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια με ομάδες του ιδίου καθώς και ανωτέρου επιπέδου(Α2). Μέσα απά αυτά διορθώθηκαν λάθη και αδυναμίες της ομάδας για την ευκολότερη επίτευξη του στόχου που είναι η πρόκριση της ομάδας στην Τελικά φάση του Πρωταθλήματος. Χρειάζεται όμως να αναφέρω και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κλιμάκια των ομάδων μας για την προετοιμασία τους καθώς, στην Αθήνα το Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά είναι κλειστό από τα μέσα του Δεκέμβρη και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να φιλοξενούμαστε σε άλλα κολυμβητήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις συχνές αλλαγές των προπονήσεων αλλά και του τόπου διεξαγωγής αυτών όπως και στην έδρα της ομάδας την Σύρο όπου να υπενθυμίσω οτι το κολυμβητήριο μας είναι κλειστό απο το Μ. Σάβββατο.

 

Τελευταία νέα έρχονται να μας πουν οτι την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει ο Αγιος Κοσμάς και έτσι πιστεύω το τελικό στάδιο της προετοιμασίας να κυλήσει ομαλά για το κλιμάκιο της Αθήνας. Για την Σύρο μας εύχομαι η πισίνα να ανοίξει το συντομότερο δυνατό καθώς όσο καθυστερεί τόσο πηγαίνουν χαμένοι οι Χειμωνιάτικοι κόποι αθλητών, γονέων, προπονητών και Διοίκησης για να φτάσουμε τα τμήματα σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο ώστε να τα απογειώναμε στις αρχές του καλοκαιριού με νέα προπονητικά καμπ στο Πόλο και την Κολύμβηση.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση