Ο παίχτης της σημαντικότερης απόκρουσης δηλώνει…

Βασίλης Δαβίλας

 

Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας ήταν η είσοδος μας στην τελική φάση της κατηγορίας μας, πράγμα που επιτυχαμε σχετικά εύκολα. Απο κει και πέρα ξέραμε πως πηγαίναμε στην τελική εξάδα ως αουτσάιντερ καθώς η Ηλιουπολη και η Λαμία είχαν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Η μεγαλύτερη μας αδυναμία ήταν η έλλειψη προπονήσεων αφού το τελευταίο εξάμηνο δεν είχαμε σταθερό κολυμβητήριο για να κολυμπησουμε.

 

Στην τελική φάση 2 παιχνίδια ξεχώρισαν για μας. Το παιχνίδι με τη Λαμία πρώτον που μετα απο μια απίστευτη ανατροπή στο σκορ που πραγματικά θαυμασα τους συμπαιχτες μου και τον προπονητή μας, καταφέραμε να κατακτήσουμε τη νίκη και πλεον η άνοδος στην Α2 να βρίσκεται στα δικα μας χέρια! Το 2ο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο με τον Νηρεα Χαλανδρίου. Εκεί είχαμε και οι 2 τους ίδιους βαθμούς και τον ίδιο στόχο που ήταν η άνοδος. Εμείς είχαμε το πλεονέκτημα πως μας βόλευε και η ισοπαλία. Ύστερα απο ενα σκληρό παιχνίδι με σφιχτες αμυνες και μια διαιτησία που ήταν προκλητική εναντίον μας καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας και να επιστρέψουμε στην Α2. 

 

Σχετικά με την απόκρουση που πραγματοποιησα στη λήξη του παιχνιδιού πιστεύω πως έπαιξε ρόλο ότι το πίστεψα και το θελα πολυ. Και χαίρομαι που κατάφερα να μην προδωσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου και που ανταμοιφθηκε η πολυ σκληρή προσπάθεια των συμπαικτών και φίλων μου!

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση