Πρεμιέρα Κυπέλλου Ελλάδος 2012

Με δύο παιχνίδια θα ξεκινήσει τελικά η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού μετά τα τόσα προβλήματα που αντιμετώπισε, έφτασε η ώρα να κάνει πρεμιέρα.

 

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη (8/2) θα διεξαχθούν μόλις δύο παιχνίδια, αυτά μεταξύ του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Αργοστολίου, αλλά και του ΓΣ Ηλιούπολης και του Καλαμακίου.

 

Η αναμέτρηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του ΝΟ Σύρου αναβλήθηκε για την Τετάρτη (15/2), λόγω κακοκαιρίας, ενώ το παιχνίδι ΟΦΗ-ΟΥΚ Βόλου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ηρακλείου.

 

Να θυμίσουμε ότι στην επόμενη φάση έχουν ήδη προκριθεί χωρίς αγώνα ο ΝΟ Χανίων, η ΝΕ Πατρών, ο ΝΟ Πατρών, ο ΝΟ Λάρισας και ο ΟΥΚ Βόλου.

 

Τέλος, η κλήρωση της Β’ φάσης, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (7/3), με την προσθήκη επίσης των Ολυμπιακού, ΝΟ Χίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Παλαιού Φαλήρου και Εθνικού.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι το εξής:

Κολ. ΑΝΟΓ                19.00   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Δαμιανάκης, Μικεδάκης)

Κολ. Ηλιούπολης        20.00   ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Κατσώνης, Κραβαρίτης)

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση