A’ γυρος Play Out Α2 Ανδρών 2012 (Σύρος 29/6-1/7)

Γνωστοί έγιναν σήμερα Παρασκευή (8/6) από την Κολυμβητική Ομοσπονδία οι τόποι, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των ομίλων ανόδου και καθόδου στην Α2 ανδρών, στον έναν τον οποίον αγωνίζεται η Ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Σύρου.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Α’ γύρος του ομίλου ανόδου θα διεξαχθεί το τριήμερο 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου στην Κέρκυρα, ενώ ο Β’ γύρος το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στον Βόλο.

 

Από την άλλη, ο Α’ γύρος του ομίλου καθόδου θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη της Σύρου το τριήμερο 29 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου, ενώ ο Β’ γύρος το τριήμερο 13-15 Ιουλίου στην Πάτρα.

 

Να θυμίσουμε ότι στον όμιλο ανόδου μετέχουν οι ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακός, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου και Ηρακλής, ενώ στον όμιλο καθόδου οι ΟΦΗ, ΝΟ Σύρου, Ποσειδών Ιλισίων, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Πατρών και Τρίτων Αμαρουσίου.

 

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου ανόδου θα προβιβαστούν στην Α1 ανδρών, την ώρα που οι δύο τελευταίες ομάδες του ομίλου καθόδου θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική κατηγορία.

 

ΕΔΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !!!!

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΟΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση