Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Syros Race 2012 & το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η πέμπτη και τελευταία ημέρα του Syros Race περιελάμβανε μία μόνο παράκτια ιστιοδρομία για την κατηγορία ORC Club, αφού οι υπόλοιπες δύο κατηγορίες είχαν ολοκληρώσει το αγωνιστικό τους πρόγραμμα χτες.

Στη γενική κατάταξη το Quasar μετά τη δεύτερη θέση στην σημερινή κούρσα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Ipsipili και στην τρίτη το Aethra.

Η φιλοξενεία και το πόσο όμορφα πέρασαν τα πληρώματα στο νησί μας από τον τερματισμό του Aegean Regatta 2012 που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο μέχρι και την απονομή του κοινού αγώνα Syros Race 2012 – Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοιχτης Θάλασσας 2012 φαίνεται στα λόγια τα οποία μας έγραψαν τα παιδιά απο το πλήρωμα του σκάφους Hakuna Matata, το οποίο συμμετείχε στους αγώνες.

“Το πλήρωμα του hakuna matata ευχαριστεί θερμά πρωτίστως τον Ν.Ο.Σύρου για την φιλοξενία στη πανέμορφη Ερμούπολη και κυρίως για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε ο Όμιλος μέσω του κυρίου Γρυπάρη για την αποκατάσταση της ζημιάς(σπασμένη μάτσα) που είχε το σκάφος λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ιστιοδρομίας, χάνοντας την πρώτη μέρα. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή του στη δεύτερη μέρα των αγώνων, αλλά και δύσκολη η επιστροφή του σκάφους στον Βόλο. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος & Syros Race, δίνοντάς μας την δυνατότητα να τρέξουμε αλλά και να ανταμώσουμε φίλους ιστιοπλόους. Συγχαίρουμε τους νικητές των κλάσεων αλλά και όλους όσους έδωσαν το παρών και ζητούμε συγνώμη που δεν είμαστε παρόν στην τελετή λήξης/απονομές, μιας και το σκάφος πλέει ήδη στα νερά του Αιγαίου επιστρέφοντας προς Βόλο.

Καλή επιστροφή σε όλα τα σκάφη και στα πληρώματά τους!”

Το βράδυ ακολούθησε η απονομή των επάθλων και για τις τρεις κατηγορίες με τα πληρώματα να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Syros Race 2012 παράλληλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανή μουσική και χορός από το νεοσύστατο συγκρότημα King’s για να γιορτάσουν την λήξη ενός επιτυχημένου αγώνα αλλά και τη λήξη της θερινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες της διοργάνωσης, με φωτογραφικό υλικό και βίντεο θα βρείτε στο επίσημο site των αγώνων www.syrosrace.gr

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Στην 6η θέση μετα την 1η ημέρα αγώνων του Syros Race 2012 το ΟΥΣΥΡΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών ιστιοδρομιών της πρώτης ημέρας των αγώνων Syros Race 2012/Πανελλήνιο Πρωτάθλημα …

Αφήστε μια απάντηση