Έναρξη αγωνιστικού καγιάκ για παιδιά στη Σύρο

Ο Ν.O. ΣΥΡΟΥ μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ κηρύσσει την έναρξη και λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος κανόε καγιάκ στη Σύρο.

Το άθλημα περιλαμβάνεται στους Ολυμπιακούς αγώνες και παρέχει τη δυνατότητα μεγάλης αθλητικής δράσης αποτρέποντας τα παιδιά από άλλες ανεπιθύμητες δραστηριότητες.

Στην πρώτη φάση λειτουργίας του τμήματος, θα γίνουν δεκτά παιδιά(αγόρια – κορίτσια) ηλικίας 7 εως 15 ετών .

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται ελεύθερη παρουσίαση – ενημέρωση ενδιαφερομένων γονέων – κηδεμόνων την Κυριακή 14/4 και ώρα 10.30 στο Νεώσοικο του ΝΟΣ. Στην ενημέρωση μπορούν να παρευρίσκονται και τα παιδιά όπου θα γίνει προβολή εικόνων και βίντεο που αφορούν το άθλημα.

Η ενημέρωση θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των γονέων-κηδεμόνων και του εφόρου του τμήματος, εκπροσώπου Πρωταθλητου ευρωπης της Ομοσπονδίας και της προπονήτριας του Ν.Ο.Σύρου γυμνάστριας σωματικής αγωγής κ.Ελπίδας Σαγγινέτου.

Τα μαθήματα αρχικά θα ξεκινήσουν με θεωρία ξηράς και εξοικείωση με τα σκάφη. Στη συνέχεια το πρώτο πενθήμερο του Μαίου θα ακολουθήσει ο θαλάσσιος στίβος. Καθ όλην την διάρκεια των προπονήσεων οι αθλητές θα συνοδεύονται από τους προπονητές με σωστική μηχανοκίνητη λέμβο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Έφορο Κανοε Καγιάκ κ. Μαμίδη στο 6978405448 καθώς και την κ. Σαγγινέτου στο 6978766358.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ανακοίνωση τμήματος Κάνοε – Καγιάκ

Το Τμήμα Κάνοε – Καγιάκ του Ν.Ο. Σύρου λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία …

Αφήστε μια απάντηση