Η Ανδρική ομάδα Water Polo του Ν.Ο.Σύρου στο Ναύπλιο

Η Α’ φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, με εξαίρεση τον όμιλο του Ναυπλίου στον οποίο μετέχει η ομάδα του Ν.Ο.Σύρου και ο οποίος θα γίνει το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

 

Το φετινό πρωτάθλημα μετά την αναμόρφωση των Εθνικών κατηγοριών θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 28 συνολικά ομάδων, χωρισμένες αυτές σε έξι ομίλους. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι δύο πρώτες του ομίλου μας που θα παιχτεί το τριήμερο 5-7 Ιουλίου.

 

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουλίου με τη συμμετοχή 8 ομάδων, εκ των οποίων οι πέντε πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος για τον όμιλο της ομάδας μας:

 

ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

1η αγωνιστική Παρασκευή 28/6/13

ΩΡΑ: 19:00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΩΡΑ: 20:00 ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

2η αγωνιστική Σάββατο 29/6/13

ΩΡΑ: 10:00 ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΩΡΑ: 11:00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 29/6/13

ΩΡΑ: 18:30 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΟ ΣΥΡΟΥ

ΩΡΑ: 19:30 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας μας για αυτό το πρωτάθλημα, με κολυμβητήριο της Σύρου ανοιχτό μετά την 1η Απριλίου και πολύ δύσκολα να βρίσκουμε ελεύθερη πισίνα στην Αθήνα για να κολυμπούν οι Συριανοί αθλητές μας, ο Όμιλος μετά απο καιρό στρέφεται στο στήσιμο της ομάδας με 11 απο τους 15 παίχτες να είναι γηγενής αθλητές του.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση