Ο Ν.Ο.Σύρου στα Τήνια

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαΐου , κατά τη διάρκεια των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί της Τήνου

στα πλαίσια της αναβίωσης των Τηνίων του 1895 και των εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου πραγματοποίησε διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα τριγώνου. Στον αγώνα συμμετείχαν ο Ναυτικός Ομίλος Τήνου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη και ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας. Την Παρασκευή λόγω των ισχυρών ανέμων οι αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν . Το Σάββατο όμως ο καιρός βοήθησε έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν κανονικά οι ιστιοδρομίες, με τα LASER 4.7 και τα ΟPTIMIST να ολοκληρώνουν 4κούρσες. Πραγματοποιήθηκε επίσης και μία κούρσα για αρχάριους αθλητές, οι οποίοι έτρεξαν τον πρώτο τους αγώνα. Ήταν μια καλή εμπειρία για τους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα . Οι αγώνες έκλεισαν με την απονομή το βράδυ του Σαββάτου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την οικονομική υποστήριξη, η οποία κάλυψε τα έξοδα διαμονής – διατροφής όλων των αθλητών, το Δήμο Τήνου για την κάλυψη των εξόδων καθαρισμού της παραλίας και της μετακίνησης των αθλητών , τον κ. Βελαλόπουλο Γιώργο Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Τήνου που στάθηκε δίπλα μας και μας υποστήριξε όσο καλύτερα μπορούσε, τον κ. Σταμάτη Γρυπάρη, πρόεδρο της επιτροπής αγώνων, τον κ. Μιχαήλ Στρατή, πρόεδρο της επιτροπής ενστάνσεων, καθώς επίσης και τους χορηγούς και υποστηρικτές του Ομίλου μας, ΑEΟLOS BAY HOTEL, τον κ. Μάνθο Δελατόλα – PAESINO DIVING CENTER και τον κ. Πέτρο Σανταμούρη , για τις υπηρεσίες που μας προσέφεραν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα σκάφη τους, το Super Market « ΒΙΔΑΛΗΣ », το φούρνο « ΣΠΙΤΙΚΟ », την επιχείρηση « ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ » , για τα δωρεάν προϊόντα των lunch box και τον κ. Στέφανο Φερεκυάδη για την οικονομική προμήθεια των επάθλων των αθλητών. . Mε τη συνεργασία, τη συλλογικότητα, το πείσμα , το κοινό όραμα, του Ναυτικού Ομίλου Τήνου , του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, των φορέων του τόπου μας, των χορηγών, μα πρώτα απ΄ όλα των παιδιών που συμμετείχαν , καταφέραμε η διοργάνωση των Ιστιοπλοϊκών αγώνων να έχει μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
LASER 4.7

 

ΑΓΟΡΙΑ
1.Μωραίτης Κωνσταντίνος Ι.Ο.Π.Ο.Ρ.
2.Φιλιππούσης Ιωάννης Ν.Ο.Β.Σ.
3.Φρέρης Γιώργος Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.Σακελλαρίου Αντωνία Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ
2.Αρμάου Μαρία Ν.Ο.ΤΗΝΟΥ
3.Αρμάου Ανέζα Ν.Ο.ΤΗΝΟΥ

OPTIMIST

 

AΓΟΡΙΑ
1.Μιχαιλίδης Ερμής Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ
2.Ξαγοράρης Δημήτρης Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ
3. Ζακό- Βαρελάς Ορέστης Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1.Ρούσου Μαρία Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ
2.Ανδρεαδάκη Ειρήνη-Ελένη Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ
3.Σακελλαρίου Δήμητρα Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

Επέστρεψε σήμερα από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με αρκετά σημαντικές διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση