Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στο πόλο, μέσα από το οποίο θα δείτε όλα τα αποτελέσματα της ομάδας μας αλλά και την αποστολή που μας εκπροσώπησε στους αγώνες της Γ Εθνικής…

Ν.Ο. Σύρου – Υδατοσφαίριση

Ολοκλήρωσε στις 13 Ιουλίου 2014 την αγωνιστική της παρουσία στην Γ΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εύκολα με 16-6 της ομάδας της Ρ.Ο. Ηρακλείου Αττικής. Η ομάδα του νησιού μας δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την δεύτερη φάση που οδηγεί στην άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία, καθώς η ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ και η ομάδα της Αττικής προκρίθηκε λόγω νίκης στον μεταξύ μας αγώνα. Παρόλο που ο στόχος δεν επετεύχθη, ο ΝΟΣ κέρδισε για μία ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις καθώς με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (κάτω των 20 ετών) έδειξε ότι σχεδιάζει μία ομάδα με γερές βάσεις για το μέλλον. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο εφικτό, όταν με την συνεχόμενη (καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου) λειτουργία του κολυμβητηρίου της Σύρου, η ομάδα θα μπορέσει να προετοιμαστεί με καλύτερο προγραμματισμό και να πλαισιωθεί ακόμα περισσότερο με Συριανά ταλέντα που σίγουρα το πόλο του νησιού μας τους στερείται λόγω της περιστασιακής λειτουργίας της πισίνας.

 

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ομάδας του Ν.Ο. Σύρου στην Α΄ φάση (ομίλου Αττικής και νησιων αιγαιου) της Γ΄ Εθνικής που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο «Καπαγέρωφ» Πειραιά (Παπαστράτειο) το τριήμερο (11 – 13/07/14) ήταν:
Παρασκευή 11-7-2014 :
Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ – ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ 4-6

Σαββάτο 12-7-2014:
Α.Ο ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – Ν.Ο ΣΥΡΟΥ 14-4
Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ ΧΙΟΥ 9-8

Κυριακή 13-7-2014 :
Ρ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ 6-16

 

Η αποστολή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αποτελούνταν από τους παίκτες:
1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Τ), 2. ΤΣΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (αρχηγός), 3. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, 4. ΦΟΥΡΝΙΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, 5. ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚ ΠΑΥΛΟΣ, 6. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 7. ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 8. ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. 9. ΔΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΩΝΤΑΣ, 10. ΖΑΜΑΝΗΣ ΦΑΝΗΣ. 11. ΔΙΑΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΗΣ, 12. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, 13. ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Τ), 14. ΚΙΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, 15. ΖΟΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Προπονητής : ΜΠΕΡΔΕΣ Θοδωρής
Β. Προπονητή : ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Μάρκος
Έφορος ομάδας: ΡΟΥΣΣΗΣ Χρήστος

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση