Συμμετοχή Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4,7

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4,7 με τον αθλητή του Ιωάννη Σταμπουλίδη. Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 Εφήβων/Νεανίδων-Παίδων/Κορασίδων, που  διεξήχθη  στο Αίγιο και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου, από 23 έως 26 Αυγούστου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο αθλητής μας συμμετείχε στον αγώνα αυτό, ύστερα από πρόκριση του από τους περιφερειακούς αγώνες όπου είχε φέρει την 1η θέση. Στο Πανελλήνιο μετά από πολύ καλές κούρσες κατέκτησε την 21η θέση στην γενική κατάταξη και την 3η στους εφήβους ανάμεσα σε 106 αθλητές. Τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου τον συγχαίρουν και του εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

Επέστρεψε σήμερα από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με αρκετά σημαντικές διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση