Αποστολή Ναυτικού Ομίλου Σύρου στους αγώνες Πρόκρισης Εθνικής Ομάδας Optimist και Laser 4.7

Στους Πανελλαδικούς Αγώνες Πρόκρισης για τις Εθνικές Ομάδες Optimist και Laser 4.7 (ranking list) που θα πραγματοποιηθούν στη Ραφήνα και το Μάτι Αττικής αντίστοιχα, από τις 3-7 Μαίου, θα συμμετάσχουν 4 αθλητές του Ν.Ο. Σύρου με τη συνοδεία του προπονητή τους.
Πιο αναλυτικά οι αθλητές μας Ερμής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σακελλαρίου και Ειρηλένα Ανδρεαδάκη θα συμμετάσχουν στην κατηγορία «Optimist» και η αθλήτρια μας Μαρία Ρούσσου στην κατηγορία των σκαφών, τύπου «Laser 4.7».
Δικαίωμα συμμετοχής στην Πανελλαδική πρόκριση έχουν 120 αθλητές-τριες στην κατηγορία Optimist καθώς και 80 αθλητές-τριες στην κατηγορία Laser 4.7 στο σύνολο της Επικράτειας.
Το δικαίωμα συμμετοχής στους προκριματικούς αγώνες, οι αθλητές του Ναυτικού μας Ομίλου το απέκτησαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα τέλη Μάρτη στην Πάρο, χάρις στις επιτυχίες τους στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Οι 12 ιστιοδρομίες των αγωνιστικών ημερών θα διεξαχθούν στο θαλάσσιο χώρο, ανοιχτά του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας «ΑΛΚΥΩΝ» και του Ναυτικού Αθλητικού Ματίου (ΝΑΟΜΑ) και συνδιοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας και τους δύο προαναφερόμενους Ναυτικούς Ομίλους. Από τους νικητές των αγώνων, θα επιλεγούν στη συνέχεια τα μέλη της Εθνικής Ομάδας στις δύο κατηγορίες.
Οι αγώνες των «OPTIMIST» διεξάγονται στη Ραφήνα και των «Laser 4.7» στο Μάτι.
Τους ταλαντούχους αθλητές μας, τον Ερμή, την Δήμητρα, την Ειρηλένα και την Μαρία, συνοδεύουν οι ευχές όλων μας για τη διασκέδαση των αγώνων, την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών και κάθε διάκριση στην ιστιοπλοϊκή τους περιπλάνηση.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση