«Είναι ο αέρας της Ελπίδας που μας φέρνει κοντά»

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας και οι Ναυτικοί Όμιλοι Σύρου και Τήνου, μετά από πρόταση της κας Μαρίας Δενεκαρία Γεν. Γραμματέα του Ν.Ο Τήνου αποφάσισαν να υποστηρίξουν από κοινού το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Όραμα Ελπίδας», οργανώνοντας εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, στα πλαίσια  του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Kυκλάδων  «Cyklades  Regatta  2019».

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου 2019, στη Σύρο,  κατά την τελετή απονομής των επάθλων της πρώτης ιστιοδρομίας , θα παρουσιασθεί επιγραμματικά το έργο και οι σκοποί του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και με το πέρας της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν στην   Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Φίλες και φίλοι ιστιοπλόοι, σας καλώ να μεταφέρετε τα πανανθρώπινο μήνυμα της ελπίδας και της αλληλεγγύης, ενισχύοντας με την εγγραφή σας το  έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Αν μπορείς να δώσεις ζωή απ’ τη ζωή σου, γιατί να μην το κάνεις;

 

Η υπεύθυνη για την εκδήλωση
Μαρία Δενεκαρία

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Ολοκλήρωση της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι της 50ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.