Η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

Επέστρεψε από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με αρκετά σημαντικές διακρίσεις. Η σύνθεση της αποστολής ήταν συνολικά 10 αθλητές (7 στην κατηγορία Optimist και 3 στην κατηγορία Laser 4.7). Τέσσερις αθλητές και αθλήτριές μας κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τις προεθνικές ομάδες των κατηγοριών και τρεις ακόμη βρέθηκαν πολύ κοντά στην πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα προκρίθηκαν:

Optimist: Σταμάτης Γρυπάρης (4ος στη γενική κατάταξη), Ηλίας Γαβιώτης (6ος στη γενική κατάταξη) και Θέλξη Ξυλωμένου (21η στη γενική κατάταξη).

Laser 4.7: Δανάη Πρίντεζη (20η στη γενική κατάταξη).

Οι υπόλοιπες θέσεις των αθλητών/τριών μας είχαν ως εξής:

Optimist: Τόνια Μιχαήλ (26η στη γενική κατάταξη), Γιάννης Καταβιώτης (27ος στη γενική κατάταξη), Μυρτώ Μπουγιούρη (30η στη γενική κατάταξη) και Δάφνη Μπουγιούρη (65η στη γενική κατάταξη).

Laser 4.7: Βασίλης Χατζάκης (33ος στη γενική κατάταξη) και Παναγιώτης Ζερβός (44ος στη γενική κατάταξη).

Ο αγώνας πρόκρισης για τις Εθνικές Ομάδες θα διεξαχθεί και πάλι στην Αθήνα 9-13/6/2021.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ιδιαιτέρως τους/τις προκριθέντες/θείσες και τον προπονητή κ. Γιάννη Γρυπάρη.

Τέλος ευχαριστούμε και πάλι θερμά τον μεγάλο χορηγό της αποστολής, την εταιρεία Seajets για τη δωρεάν μετακίνηση της ομάδας μας από και προς τη Σύρο.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.