Έναρξη λειτουργίας τμήματος αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Αγαπητοί φίλοι της ιστιοπλοΐας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, αποφασίζει την έναρξη λειτουργίας τμήματος αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, απευθυνόμενο στους αποφοιτήσαντες των Σχολών Ιστιοπλοΐας του Ομίλου μας ή όποιον άλλο ενδιαφερόμενο ώστε να είναι εφικτή η συνεχή ενασχόλησή τους με το άθλημα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Επιπλέον στόχος είναι, μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργηθεί και μια «δεξαμενή» αθλητών και αθλητριών με τους/τις οποίους/ες θα είναι εφικτή η δημιουργία πληρωμάτων, ώστε να μπορέσει ξανά το αγωνιστικό σκάφος μας «ΟΥΣΥΡΑ» να λάβει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θαλάσσης.

Για την πληρέστερη πληροφόρησή σας, σάς ενημερώνουμε ότι για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του νέου τμήματος θα υπάρξει μηνιαία συνδρομή των συμμετεχόντων, η οποία θα οριστεί αμέσως μετά τον προσδιορισμό του πλήθους των ενδιαφερομένων.

Στο παραπάνω πλαίσιο σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το προπονητικό τμήμα στην γραμματεία του ΝΟΣ (τηλ. 2281088666), ή στο email του Ομίλου (contact@nosyrou.gr). Για τη συντομότερη δυνατή έναρξη της λειτουργίας παρακαλούμε για τις δηλώσεις σας μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Φιλικός αγώνας ιστιοπλοΐας για το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του ΝΟΣ

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, το μεσημέρι της Κυριακής …