3η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2009 Ν.Ο.Σύρου – Γ.Σ.Περιστερίου: 9-8

Δεύτερη μεγάλη συνεχόμενη νίκη τεράστιας σημασίας πέτυχε ο ΝΟΣ για την 3η αγωνιστική της Α2 ανδρών στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης έχοντας στο πλευρό του 200 και πάνω ένθερμους οπαδούς οι οποίοι βοήθησαν με το παραπάνω στην θετική έκβαση του αγώνα με τις φωνές τους και τις επευφημίες τους για την καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

 

Αυτή η νίκη μετά το τέλος της αγωνιστικής έφερε την ομάδα μας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα

 

1. Γλυφάδα 6 3 

– Ποσειδών Ιλισίων 6 3 

3. Συρος 4 3

-Περιστέρι 4 3

– Λαρισα 4 3 

6. Κέρκυρα 2 3 

– Ηλυσιακός 2 2 

– Ιωνικός 2 2 

9. Ο.Φ.Η. 2 3 

– ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 2 3 

– ΝΟ Καλαμακίου 0 3 

– Νηρέας Χαλανδρίου 0 3 

*Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Ηλυσιακού – Ιωνικού. Εκκρεμεί απόφαση του Αθλ. Δικαστή.

 

Από το 1ο κιόλας 8λεπτο φάνηκαν οι προθέσεις και των δύο ομάδων για ένα δυνατό παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε για το Περιστέρι ο πολύ μαχητικός και αποτελεσματικός Σταυρόπουλος. Ακολουθεί ο ΝΟΣ με γκολ στον παραπάνω παίχτη για την ισοφάριση με τον πιο έμπειρο παίχτη του τον Κοκκάλα. Στην μέση της περιόδου μπροστά ο αντίπαλος πάλι με την Σταυρόπουλο και να δίνει την απάντηση 36 δεύτερα πριν το τέλος ο Λουδάρος Θ. Αυτό το σκορ δεν μπόρεσε να κρατηθεί από τους παίχτες μας , οι οποίοι δέχονται γκολ 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος από τον Αθουσάκη και λήγει η 1η περίοδος με 2-3.

Δεύτερο 8λεπτο ο ΝΟΣ μπαίνει πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι και με ένα 3-0 περνά μπροστά με 5-3. Στο 6.37 ξαναχτύπησε ο Κοκκάλας για το 3-3, 4-3 ο Κοράκης που είχε ξεκινήσει να παίρνει μπροστά και 5-3 ο Δαδιώτης. Σε αυτό το σημείο η ομάδα χάνοντας λίγο την αυτοσυγκέντρωση της δίνει το δικαίωμα στο Περιστέρι να πιστέψει ότι μπορεί να ανακάμψει στο σκορ και ισοφαριζόμαστε, με 5-4 από τον αρχηγό και προπονητή τους και 5-5 πάλι από τον φουνταριστό τους. Έτσι κλείνει η ψαλίδα του σκορ που είχαμε δημιουργήσει και το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή.

Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή με τα λιγότερα γκολ και από τις δύο ομάδες αλλά και αυτή που ξεκίνησε να ανάβει φωτιές στην κερκίδα! Λάθη του διαιτητή Δαμανάκη, αντιαθλητικό παίξιμο από τους αντιπάλους μας ακόμα και έξω από το νερό είχε σαν συνέπεια παρόλο που προηγηθήκαμε με 6-5 από γκολ του Κοράκη να ισοφαριστούμε στο 3ο λεπτό από τον Σαλπαδήμα και να μη φτάνει αυτό αλλά να περνά μπροστά το Περιστέρι με 6-7 και γκολ του Σταυρόπουλου στον παίχτη παραπάνω.

Η τέταρτη περίοδος και τελευταία του αγώνα βρήκε τα παιδιά μας τόσο μάχημα που αυτό έφτανε για να πάρουμε το ροζ φύλλο του αγώνα παρά τις προσπάθειες των παιχτών του Περιστερίου με πολύ σκληρό παιχνίδι να χτυπήσουν παίχτες μας αλλά και να “κλείσουν” το στόμα της κερκίδας όσο αυτή είχε ξεκινήσει να “φορτώνει” από την ανέχεια των διαιτητών σε αυτό. Χτυπήματα εν ψυχρώ στους παίχτες μας, κράτημα και βούλιαγμα του τέρματος από τον τερματοφύλακα Σπαντιδέα, κάτι που τιμωρείται κανονικά με πέναλτι,  αλλά και απειλές από αυτόν προς τους φιλάθλους μας είχε σαν αποτέλεσμα να ξερυθμιστεί το ρολόϊ του αντιπάλου, εμείς να κάνουμε άλλο ένα 3-0 στο παιχνίδι και να προηγηθούμε με 9-7. Το 7-7 έγινε από τον Δαδιώτη στον παίχτη παραπάνω από το πρώτο δοκάρι μετά την πολύ καλή πάσα του Λουδάρου Δ., το 8-7 με ασύλληπτο γυριστό σουτ από τον φουνταριστό μας Λιλιόπουλο και το 9-7 από τον ίδιο δείχνοντας την μεγάλη κλάση του σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία του αγώνα. Τελευταίο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για άλλη μία φορά ο Σταυρόπουλος φτάνοντας τα πέντε σε όλο το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτες του Περιστερίου δεν ήθελαν να δεχθούν από ότι φαίνεται την ήττα τους, συνέχισαν την επιθετική τους στάση στους φιλάθλους του νησιού με συνέπεια την παραλίγο σωματική επίθεση των παιχτών του στις κερκίδες του Δημήτριου Βικέλας. Αυτό είναι κάτι βέβαια που δεν φαίνεται στο φύλλο αγώνος καθώς οι διαιτητές έγραψαν: “Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί της κερκίδας επιτέθηκαν φραστικά στους παίχτες του Γ.Σ. Περιστερίου. Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ησύχασαν χωρίς παραπάνω επεισόδια”. Καλό θα ήταν να γράψουν όμως και από ποιους προκλήθηκαν και με τι λόγια…

Τα οκτάλεπτα: 2-3,3-2,1-2,3-1

Ποσοστό επιτυχίας στον παίχτη παραπάνω:

N.O.Σύρου: 56% (5/9)

Γ.Σ.Περιστερίου: 57% (4/7)

 

Σκόρερς για τον ΝΟΣ: Λιλιόπουλος, Κοκκάλας, Κοράκης και Δαδιώτης από 2, Λουδάρος Θ. 1.

Σκόρερς για το ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ: Σταυρόπουλος 5, Αθουσάκης, Σαλπαδήμας και Μαρούλης από 1.

 

Ρόστερ Ν.Ο.Σύρου

ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ

ΤΣΙΝΟΣ Α.

ΚΟΚΑΛΑΣ

ΛΟΥΔΑΡΟΣ Δ.

ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (c)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ

ΛΟΥΔΑΡΟΣ Θ.

ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΔΙΩΤΗΣ

ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ

ΚΟΡΑΚΗΣ

ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΧΟΥΛΗΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.

Ρόστερ Γ.Σ.Περιστερίου

ΣΠΑΝΤΙΔΕΑΣ

ΑΘΟΥΣΑΚΗΣ

ΣΑΛΠΑΔΗΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

ΔΟΥΔΕΣΗΣ Π.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ

ΜΑΡΟΥΛΗΣ (c)

ΚΟΚΚΙΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΟΥΜΑΣ

ΜΑΡΑΣΟΓΛΟΥ

ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ

Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟΣ την Κυριακή 08/02 και ώρα 15:00 στην Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας, με 1 νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση