Δελτίο τύπου για την συμμετοχή του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου στο Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας Athens Eurolymp Week 2015

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Σύρου
για την συμμετοχή του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου στο
Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας
Athens Eurolymp Week 2015

Με 4μελή αποστολή συμμετείχε το τμήμα ιστιοπλοίας τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο Athens Eurolymp Week 2015 από 13 – 19 Μαρτίου 2015 που έλαβε χώρα στον Φαληρικό Όρµο. Είναι ένας σημαντικός Διεθνής Αγώνας πρόκρισης για τις Εθνικές Ομάδες Ολυμπιακών Κατηγοριών που διοργανώνει η Ε.Ι.Ο.

Διεξήχθησαν συνολικά 10 Ιστιοδρομίες για σκάφη τύπου Laser standard και 9 Ιστιοδρομίες για σκάφη τύπου Laser radial, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με κρύο και πολύ δυνατό άνεμο αλλά και υψηλό ανταγωνισμό.

Η εμπειρία που αποκόμισαν είναι πολύ σημαντική για την περαιτέρω εξέλιξη των αθλητών μας, διότι στον εν λόγω αγώνα συμμετείχαν 43 ιστιοπλόοι ανάμεσά τους και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Ιστιοπλοίας με τον Αντώνη Μπουγιούρη να είναι πρώτος στην κατηγορία Laser Radial τον
• Ιωάννη Σταμπουλίδη 26ος στην γενική κατάταξη και 9ος στους εφήβους
• Ιωάννη Βελούδο 35ος που έτρεξαν στην ίδια κατηγορία επίσης την
• Αντωνία Σακελλαρίου 19η που έτρεξε στην κατηγορία σκαφών Laser radial (ανταγωνιζόμενη 21 αθλήτριες)

 

Η τόλμη , η συμμετοχή και οι θέσεις που κατέλαβαν οι ιστιοπλόοι μας, ικανοποιούν τον προπονητή και την διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Το κόστος μετακίνησης ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την συμμετοχή περισσοτέρων αθλητών σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα.

Ευχόμαστε να εξευρεθεί τρόπος συμμετοχής σε περισσότερους αγώνες ώστε να βελτιστοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι ικανότητες των αθλητών μας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Blue Star Ferries που ανταποκρίθηκε και πάλι άμεσα στο αίτημά μας και χορήγησε έκπτωση στα εισιτήρια μετακίνησης της ομάδας μας.

Σήμερα το βράδυ αναχωρεί και πάλι 15μελή αποστολή του τμήματος για την συμμετοχή του στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών Optimist & Laser 4.7 Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που θα διεξαχθεί στη Χίο από 21-24 Μαρτίου 2015.

Οι γονείς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Σ. συγχαίρουμε τους αθλητές και τον Προπονητή μας και ευχόμαστε πάντα πρόοδο και επιτυχίες.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν οικονομικά τις μετακινήσεις του τμήματος.

Τηλ. επικοινωνίας Ναυτικού Ομίλου Σύρου: 2281088666 E-mail : contact@nosyrou.gr

 

Αποτελέσματα:

http://www.eio.gr/eurolymp/euro2015/panelaserRDL.pdf

http://www.eio.gr/eurolymp/euro2015/panelLaserSTDnew.pdf

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση