Δελτίο τύπου για την συμμετοχή του τμήματος Ιστιοπλοίας τριγώνου στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου & Κρήτης που διεξήχθησαν 21-24/3/15 στην Χίο

Δελτίο τύπου για την συμμετοχή του τμήματος Ιστιοπλοίας τριγώνου στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου & Κρήτης για σκάφη τύπου optimist & LASER 4.7 που διεξήχθησαν 21-24/3/15 στην Χίο.

Την πρώτη θέση στα αγόρια αλλά και στην γενική κατάταξη, για την κατηγορία LASER 4.7 κατέλαβε ο ο αθλητής του Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ Γιάννης Σταμπουλίδης. Ουσιαστικά η νίκη του αυτή είναι το εισιτήριο για τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα της χώρας μας. Είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του και μια πολύ σημαντική επιτυχία που μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια όλους.

Δείτε το πλήρες δελτίο τύπου στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΣ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

Επέστρεψε σήμερα από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με αρκετά σημαντικές διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση