Δελτίο Τύπου: Οι μικροί Ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Σύρου στον Φαληρικό όρμο

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συμμετείχε στον Διασυλλογικό αγώνα « Κύπελλο Ν.Ο.Π.Φ.» για σκάφη τύπου Optimist ,που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου και διεξήχθη το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου στον Φαληρικό όρμο. Η αποστολή του Ν.Ο.Σ. αποτελείτο από 9 αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Optimist. Ήταν  ένας πολύ δύσκολος αγώνας καθώς έγινε κάτω από πολύ  ισχυρούς Νότιους ανέμους και υψηλό κυματισμό.Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές , εκπροσωπώντας  18 Ομίλους από Ελλάδα και Κύπρο.Οι αθλητές μας αποκόμισαν πολλές εμπειρίες χρήσιμες για τις επόμενες επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που τους περιμένουν από το νέο έτος.Ο Ν.Ο.Σ. συγχαίρει τον Ν.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ για την άψογη διοργάνωση και τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους στον τομέα των προπονήσεων.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση